Book Zitta de Fries

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Zitta de Fries

Brænd igennem, når det gælder!

Inspirerende og interaktivt foredrag for dig, der arbejder med formidling eller performance.

Der er noget helt specielt på færde, når Zitta “spiller ud! – Hun kan få mennesker til at præstere ting, de ikke selv troede var inden for deres muligheders grænser” Tommy Kenter (Skuespiller, Instruktør)

En foredragsholder, der skal tryllebinde sit publikum. En leder, der skal levere en vigtig præsentation. En performer, der skal demonstrere sit talent til en audition, casting, konkurrence eller er på scenen.

Alle har de det til fælles, at de kun får én chance til at brænde igennem. Hvor andre kan gøre det om, klippe det ud eller tage det tilbage, får de ikke en “second chance”. Det er LIVE kommunikation sat på spidsen.

Om du brænder igennem (eller ikke), afhænger af nogle helt bestemte mekanismer, som Zitta de Fries har brugt de sidste fire årtier på at forfine og træne andre i. Det handler ganske enkelt om, at mestre den tilstand du er i, både fysisk og mentalt, når øjeblikket kommer.

I dette foredrag vil du lære:

  • Hvordan du parkerer alt lige fra den indre kritiker og nervøsitet til konflikten du har haft med din partner, så du kan performe optimalt.
  • Om de 9 performancetyper, og hvordan de hver har deres styrker og svagheder
  • Hvordan du – med udgangspunkt i din persontype – bedst udnytter dine styrker og er opmærksom på dine blinde vinkler.
  • Hvordan den persontype, du er, performer når den er allerbedst, igennem en LIVE demonstration fra Zitta.
  • Konkrete her-og-nu tips til, hvordan du forbereder dig til alt det, som er vigtigt for dig.

Om Zitta de Fries

I mere end 40 år har Zitta arbejdet med at skabe en direkte klar, empatisk, bevægende, sjov, underfundig, crazy og til tider provokerende kontakt mellem dem på scenen og deres publikum. Siden 2006 har hun – sideløbende med sit engagement i teateret – rådgivet, trænet og undervist både danske og internationale og virksomheder og performere i den vigtige disciplin, at brænde igennem når det gælder.

Zitta de Fries er en karismatisk og kreativ foredragsholder. Det er underholdende. Det er meningsfuldt, mindeværdigt og utrolig motiverende.

Læs mere på www.ZittadeFries.dk

1 x 60 min + spørgsmål. I alt ca 90 min foredrag, du ikke vil gå glip af!

Book Zitta de Fries

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt
Tilmelding til vores nyhedsbrev