mette_lisby

Book Mette Lisby

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Mette Lisby

Danmarks komikerdronning!

Siden Mette Lisby bragede igennem lydmuren har hun etableret sig som en af Danmarks absolut sjoveste og mest markante kvindelige standuppere. Hun formåede fra starten at overføre sin intelligente stand up stil til tv-skærmen hvor hun mestrer både satire og skarpe hverdags iagttagelser og Mette formåede om nogen at løfte det snævre stand up begreb ud til en voksen målgruppe.

Mette er på absolut hjemmebane på scenen, tilbage i den velkendte, skarpe og charmende form, når hun tager emner som alle danskere genkender, under kærlig og ærlig behandling.

Mette Lisby leverer elegant, varm og begavet underholdning og hendes humoristiske træfsikkerhed er ganske enkelt eminent. Hun løfter hverdagens småting – om det er det at samle en havegrill eller at spørge fremmede om vej på gaden – op til nye humoristiske højder, og genkendeligheden strømmer gennem salen når Mette vender hverdagen på hovedet.

Mettes evne til at grine af sig selv fornægter sig ikke og publikum griner også genkendende når Mette tager fat på emner som sports-ivrige Facebook-brugere, selvsiddende strømper, swingers, Pythagoras, forældres ambitiøse valg af navne til deres poder, den nye karakterskala med meget mere.

En aften med Mette Lisby er en glad, varm oplevelse, der minder os allesammen om alt det, der er sjovt ved os selv og hinanden.

Ja, også på engelsk:
Med sin årelange internationale erfaring som komiker er Mette ganske enkelt Danmarks bedste bud på en engelsktalende komiker.

Book Mette Lisby

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev