specialklassen booking

Book Specialklassen

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Specialklassen

Publikumsinvolverende underholdning i verdensklasse

Specialklassen har siden deres folkelige debut i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen, åbnet døren til en glemt genre. Impro Comedy var ikke noget der var almindeligt kendt, men med Specialklassens optrædener på både Comedy Zoo og Bremen teater, og på tv med både Casper Christensen og Lars Hjortshøj, samt deres eget program, Hotel Zimmerfrei, på DR2, er improgrupper rundt om i Danmark begyndt at se dagens lys. Du aner ikke hvad der kommer til at ske – og det gør vi heller ikke.

Specialklassen eksperimenterer, leger, udfordrer, og udforsker nye veje med impro comedy. Outrageous crazy impro, som vi beder om jeres hjælp til at finpudse og forfine undervejs.

Specialklassen kan bookes til private, firmaarrangementer og til offentlige arrangementer og er et sikkert valg til anderledes, sjov og nyskabende underholdning. For pokker, hvor vil de gerne optræde for jer!

Specialklassen kan ligeledes bookes som konferenciers, teambuilding, workshops, mm!

Ja, også på engelsk!

Specialklassen is available for corporate, private and public events. It’s a safe choice for a different and innovative entertainment. Book us! We would love to entertain you!

Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer.

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfreipå DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Sidenhen er det blevet til TV-optrædender i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barnog Masterchef Grill. Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i DK og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firma underholdning og workshops.

De teknikker som Specialklassen bruger, til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på samarbejds-teknikker. Specialklassen har simplificeret disse teknikker, så ikke improvisatorer nemt kan tilgå dem, og har med stor succes lavet workshops for firmaer som bla. Novo Zymes.

Som underholdning kan Specialklassen både dukke op og lave ren impro-comedy til jeres julefrokost eller firmafest, men der er også mulighed for at lave en wrap-up på en hel dag. Wrap-up foregår ved, at vi sidder med i løbet af jeres konference-dag. Vi hører jeres hovedtalere, vi følger jer i løbet af jeres team-building, og vi sidder med som fluen på væggen, og til sidst lukker vi festen med et impro-comedy show hvor vi inkorporerer jeres fælles oplevelser i løbet af dagen.

Book Specialklassen

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev