Niels Olsen

Book Niels Olsen

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Niels Olsen

Danmarks største komiker!

Niels Olsen er gennem de sidste årtier blevet folkeeje.

Alle er stødt på ham … op til flere gange! Han er set sammen med resten af Ørkenens Sønner, i Cirkusrevyen, i Fiskecirklens tv-reklamer og ikke mindst i diverse film, den nok mest kendte er Den eneste ene. Specielt børnene kender ham som den kærlige, venlige lidt forvirrede familiefar i de Far til fire.

Talentet er stort og mimikken endnu større!

Niels Olsen forstår virkelig at give liv til scenen. Hans fantastiske mimik får i sig selv folk til at falde ned af stolene af grin. Man ved aldrig, hvor man har ham – hans gummiansigt har mange facetter. Det er et af hans kendetegn, som efterlader publikum skraldgrinene og meget imponerede tilbage.

Niels Olsen er utrolig musikalsk og hans tekster er fabelagtige. Og han har en charme, der tillader ham at synge tekster, vi andre kun tør tænke.

Han er kort sagt én af Danmarks morsomste mænd!!

En aften i hans selskab og man er garanteret en utrolig underholdende aften! – Det er ikke til at tage fejl af.. Så pas på! – mavekramper og store grin er garanteret!

Niels Olsen er aktuel med foredraget:

EN ØRKENSØNS BEKENDELSER

Niels Olsen fortæller om sin vej ind i skuespillerfaget, og om hvordan han blev en del af den berømte og berygtede sangerloge ”Ørkenens Sønner”.

Få et indblik i hvordan gruppen blev dannet, og hvordan de stolte brødre arbejder sig frem mod nye shows. Niels Olsen vil bl.a. fortælle, om den udmattende proces ”at lave et show”.

Mange har den opfattelse, at Ørkenens Sønner bare er en undskyldning for at få lov til at sige en masse frække ord. Men det er en stor misforståelse. Faktisk er gruppen blevet rost af førende psykologer for at berøre emner, som andre har svært ved at tage i deres mund…. eller gabe over….. eller komme ind på! Ja, der kan I selv se, hvor svært det er.

Der er lagt op til en hyggelig aften, hvor humor og livsglæde vil være i højsædet.

OBS! Foredraget anbefales af førende læger!

Book Niels Olsen

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev