søren fausbøll

Book Søren Hauch-Fausbøll

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Søren Hauch-Fausbøll

Han er kendt som tv’s Bamse, Familien Andersens (og hele Danmarks) Putte

– men ikke mindst som en af teatrets og filmens mest alsidige skuespillere… der er plads til både alvor og humor.

Især publikum på Betty Nansen Teatret har kunnet nyde hans talent – “Alice i Underverden” (1997-98), “Billedmagerne” (1998-99) og “Søstrene” (2001). Landets sommerrevyer er heller ikke gået hans næse forbi – Hjørring Revyen blev prøvet, men Søren satte sin lid til Bornholmer Revyen – og han holder meget af at gæste øen hver sommer.

Hans kærlighed til det bornholmske kom ydermere til udtryk på det store lærred i “Bornholms Stemme” (1999) – men også “Skat Det Er Din Tur” (1997) og dogmefilmen “Et Rigtigt Menneske” (2001) har ladet Søren Hauch-Fausbøll vise sit talent.

Det humoristiske bliver dyrket i hans medvirken blandt andre tossede skuespillere i Hatten Rundt – improvisationsteatret, der har opnået succes på landsturne såvel som på tv.

Søren Hauch-Fausbøll er oftest set sammen med andre skuespillere – men nu er han klar til at gå solo. Han har dog valgt at tage pianist med – “… for musik skal der til!!!”.

Søren har en utrolig evne til indtage figurer med liv og sjæl – OG KROP – for kroppen har sit eget sprog for Søren Hauch-Fausbøll.

Hans fægtende arme og ben har deres eget liv, som han understøtter med sin dybe baryton stemme.

Så hvad han lige præcis finder på at underholde med er ikke til at sige – fra opera til volapyk – men han er god… rigtig god!

Book Søren Hauch-Fausbøll

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev