Book Peter Kær

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Peter Kær

Kunst, Kultur og Kommunikation

Underviser i kunst, kunstforståelse, arrangerer kunstkaféer og museumsomvisninger. Fungerer som moderator og igangsætter. Er vært for tv-programmer om kunst og historieformidling for DR-K. Blandt andet i programmer som: 1000 års dansk kunsthistorie, Scavenius & Kær på tur i Kunsthistorien, Mord i Middelalderen etc.

Det er ikke kun live, man har oplevet Peter Kær. Radio og tv har spillet en stor rolle i hans karriere. Først som ophavsmand til landeplagen “Brian Igen Igen” (radiosatiren på DR P3, 1989-1993). Satiren skulle udøves meget
mere; tv blev hans næste mål: “TV-PIL – manden med pilen gennem hovedet” (DR, 1992-1997), “Den gode, den onde og den virk’li’ sjove” (1991) og “Mere sport om lidt” (TV2, 1993).
Peter Kærs ansigt blev for alvor kendt, da han tonede frem på tv som studievært i hhv. “Mandagschancen” (TV2, 1995-96), “Kærs Køkken” (DR, 1997), “Lystløgnerne” (DR, 1998), “Kærs Underværker” (TV2, 1999) og “Hvem Vil Være Millionær?” (TV2, 1999-2000), det samfundssatiriske program “Parlamentet” på TV3 (2003), Hit med sangen (DR).

Peter Kær kan bookes til mange typer events og arrangementer, f.eks. konferencer, firmaarrangementer og lign. Han mestrer at føre publikum sikkert og underholdende gennem arrangementet, blandt andet ved hjælp af sin helt egen “interviewstil”.

Peter Kær som konferencier

Peter Kær har med sine mange års erfaringer inden for radio og tv udviklet “konferencier-genet”. Det kræver sin mand at være tv- og radiovært. Man er “på” og skal forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald.
Peter Kær tænker hurtigt, glider ind i selskabet som en af gæsterne og er lige præcis sådan en, man gerne vil have med til bords.

Med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter aftenen til noget helt specielt; gæsterne går fra festen med følelsen af at have været i rigtig godt selskab!
Peter Kær møder altid velforberedt op – og han ved, fra det øjeblik han går på scenen, lige så meget om arrangementet som værten.

Peter Kær har ofte konferencieropgaver – i alle afskygninger; han har tidligere haft opgaver for SAS, Super Brugsen, Årets Arnold, IFPI Grammy Uddeling, Post Danmark, PriceWaterhouseCoopers, Toyota, Midtfynsfestivalen, PBS, m.fl.

Foredrag

Hvad kan kunsten og hvad skal kunsten? Kunsten giver os muligheden for at reflektere over vores liv. At åbne verden og se tingene på en lidt anden måde. Med udgangspunkt i væsentlige, værker og epoker har har Peter Kær sammensat en række foredrag.

Foredragene er sammensat efter ønsket om både at tilbyde fordybelse og at tilbyde helt basal viden, så man føler sig klædt bedre på, når man går på udstilling, museum eller ud i en eller anden form for virkelighed.

Entertainer

Peter Kær er og bliver underholder. Dette har han gennem sin karriere forelagt publikum – først sammen med Michael Carøe og Mads Keiser i trioen “Plat” (1981-1996), siden som solist i bl.a. “Hyldest Til Hulemanden”.

Han kan tale i en lind strøm om dit – eller i hvert fald din nabos – privatliv. Så godt og så underholdende, at man får helt ondt af grin. På en drenget og charmerende måde indtager han publikums hjerter.

Book Peter Kær

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev