anette_heick

Book Annette Heick

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt

Annette Heick

Alsidig poptøs!

“Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er en pop-tøs. Jeg elsker popmusik, men gennem mit virke på Det Ny Teater, er der opstået en kontakt med det klassiske repertoire.”

Således har jobbene været af meget forskellig karakter de senere år.

Konferencierrollen fylder mere og mere, og Annette Heick morede sig meget ved at få lov at fejre Top Toys 50 års jubilæum udklædt som Barbiedukke i Thomas Bickhams vanvittige kreation. Hun forholder sig åbent til folks ønsker, men fokus ligger primært på egne koncerter, hvor hun er akkompagneret af to-tre musikere.

En sammensat times underholdning, hvor Annette Heick fortæller historier fra scrapbogen, som følges op af billeder og video-klip på en medbragt storskærm. Sangene begynder i den nye afdeling og slutter med en firser-fest. En sagde til Annette: ”Det var næsten som at opleve Niels Hausgaard i en Dolly Parton version”. Tak for komplimenten!

Som konferencier har Annette Heick efterhånden 15 års erfaring med de store firmafester: på dansk for Carlsberg (2 gange), Matas (3 år i træk), YX, Pall Mall, Toyota, Ikea m.fl, på svensk for Øresundsbroen, på fransk for Papyrus, på engelsk for Lundbeck (6 år i træk), Post Danmark (2 gange), EUCY, Oticon (2 gange), Vestas og mange mange flere.

Og sidst men ikke mindst holder Annette foredraget “Et godt grin er guld værd” – om at gøre en masse dumme ting, som siden hen bliver noget man kan grine af. Eller som hun siger: Komik er lig med tragedie ganget med tid. Et 100% selv-udleverende foredrag.

Book Annette Heick

ring på 33 32 72 42 eller skriv en besked

Kontakt
Tilmelding til vores nyhedsbrev