Zirkusdirektør Søren Østergaard, skuespilleren Søs Egelind og hele holdet bag er for 3. gang klar til at præsentere en forrygende omgang gallashow med internationale artister og band. Denne gang i julens navn.

“Som altid, når man har med stor kunst at gøre, er det svært at beskrive med få ord. Forsøg blot selv at forklare eksempelvis Eiffeltårnet med få ord: Et virkelig højt tårn i jern som står nede i Paris – og man kan for et beskedent beløb få lov til at gå op i det – nej vel? Eller måske Beethovens 5. symfoni: Noget rigtig, rigtig kønt musik, hvor der både er noget, der går hurtigt, og noget andet, der går langsomt. Og mange fede passager med klaver”.

Gallashowet vil byde på gensyn med en lang række af Søren Østergaards unikke figurer: Bager Jørgen arbejder allerede med opskrifter på klejner og andet julebag – men mon ikke Smadremanden vil være i stand til at tæmme julestemningen lidt?

Søs Egelind har netop overstået årets nytårskoncerter, hvor Søs dirigerede Aalborg Symfoniorkester i en række koncerter, og i et stramt program for resten af 2013 har Søs alligevel skabt plads til Zirkus Nemos univers. Søs og Søren har ikke tidligere arbejdet sammen i Nemo-sammenhænge.

Velkommen til et fantastisk univers af artisteri, musik, gys, et enkelt juletræ og ikke mindst: Søren Østergaard, Søs Egelind, artister og band.

Tilmelding til vores nyhedsbrev