Zirkus Nemo – Nu Med Hentehår

Året 2001 bød på fornyelser. Anders Lund Madsen havde travlt på Bornholm med sommerhus og børn. Så Søren Østergaard så sig om efter nye kræfter. Valget faldt på Louise Mieritz – “en rigtig skuespiller” – endelig skulle en zirkusprinsesse pryde teltet – og fornøje publikum.
Valget var rigtigt – Zirkus Nemo 2001 blev en forrygende succes. Publikum var vilde med zirkusprinsesse, det store band (3 mand!!!) og ikke mindst zirkusdirektøren.
Det er os en ære at kunne meddele offentligheden, at Søren Østergaard i år bliver ledsaget i cirkusmanegen af en kvinde. Det er ikke hvilken som helst kvinde, som Søren har fundet frem til – nej – det er én af de sjoveste piger i Danmark netop nu: Louise Mieritz.

Søren Østergaard har skilt sig af med Anders Lund Madsen, selvom han troede, at der var penge i ham, har han vist sig at være en komplet fejlinvestering. Anders har købt et sommerhus på Bornholm, hvor han skal gå med aviser i stedet for. Men Søren Østergaard indrømmer dog, at han kommer til at savne den lille mand med det sorte hår.

Nemo betyder egentlig “ingenting” på latin, og det er præcis hvad der sker i Zirkus Nemo – ingenting.

I år har Zirkus Nemo foruden Louise Mieritz engageret Danmarks ældste artistpar – et ægtepar på over 70 år. Derudover har Zirkus Nemo “Manden der kan kravle ind i en ballon med stor entusiasme” – og så er der indkøbt to heste, for det skal man have, hvis man vil være medlem af Cirkusdirektørforeningen – selvom Søren Østergaard synes, at heste er noget af det kedeligste i verden.

Årets forestilling vil være en protest mod alt det traditionelle, også nutidens normer for underholdning. Publikum skal grine og lugte de andres dårlige ånde og Sørens armsved.

”Langhåret og skælsættende….Guddommelig gak. Nemo er i byen” ****** B.T

”Zirkus Triumf…ikke et minut er spildt i Zirkus Nemo. Treårs jubilæumsforestilling er en sand triumf….man vrider sig af fryd i timer efter” ****** Ekstra Bladet

”Stor underholdning i intelligent genkendelighed” Børsen

”…cirkus for alle pengene og alligevel serveret med den ironi, der lader dette cirkusshow i næsten alle numre mere end tangere det geniale” Weekendavisen

zirkus nemo 2001
Tilmelding til vores nyhedsbrev