Mette Lisby er tilbage på den danske comedy scene, i den velkendte satiriske og charmende form. Siden Mette brød igennem som den første kvindelige stand upper i Danmark, har hendes kendetegn, både på tv og på scenen, været varm, inkluderende tilstedeværelse, krydret med skarpe og intelligente betragtninger.

Mette Lisby forlod Danmark på toppen af sin karriere. Siden har hun boet 12 år i Los Angeles og fire år i London, og det internationale perspektiv fornægter sig ikke i denne comedy special, skabt direkte til tv. Efter 16 år i udlandet, har Mette erfaret hvordan andre nationaliteter betragter os danskere, men også hvordan vi danskere møder verden. Mette kender med andre ord danskerne godt; hun har oplevet os både indefra og udefra.

Mette har kaldt sit nye show SEX i erkendelsen af, at alt starter der. Ingen af os var her, hvis ikke vores forældre havde haft sex. Menneskeheden udspringer af sex. Sex har styret kvinders selvopfattelse i hundredvis af år og mænds ageren lige så længe. Det er til stede i vores dagligdag. Vi er i Danmark vokset op med mere eller mindre skjulte agendaer i medier, reklamer og kultur. Fra 70’ernes frie porno (som vi i øvrigt er verdensberømte for) over 80’ernes seksualisering af popkulturen, til 00’ernes ”Jeg vi se dig gå frem og tilba’”– og til i dag, hvor et stigende antal unge ikke vil bade sammen, fordi de ikke kan lide at vise sig nøgne.

Mette Lisby vil, med præcise observationer og begavet refleksion, snakke om os – danskere … og andre mennesker. Om fuckability, skønhed og samfund. Penge og rigtige værdier. Om fantastiske mødre, sengetider, sociale medier, verdens undergang og stillekupeer.  Og det hele startede med SEX!


Der er kun få chancer for at showet live – så køb din billet, før det er for sent.

Varighed 1 x 75 minutter.

Se også https://mettelisby.dk/

Pressemateriale

Facebookside