20 år efter trioen sidst stod sammen på livescenen, drager De Nattergale, Carsten Knudsen, Viggo Sommer og Uffe Rørbæk, nu ud på en landsdækkende turné i november og december 2013 for at spille koncerter under titlen THE JULEKONCERT.

Er der nogen herhjemme, der har et katalog af sange, der er knyttet til julen, er det De Nattergale. Siden The Julekalender tog landet med storm i 1991, er den efterhånden blevet en fast bestanddel af den danske jul.

“Det kommer som et lyn fra en klar himmel, at vi nu skal ud at optræde sammen igen. Det havde vi ikke set komme”, udtaler trioen, der beder om ro og forståelse for, at det vil tage tid at kapere og bearbejde nyheden.

“Sangene fra The Julekalender, som vi aldrig har spillet live før, vil blive omdrejningspunktet for koncerterne. Men har man sagt omdrejningspunkt, har man også sagt, at der drejer noget rundt om det. Og dér har vi talt om, at det måske kunne være noget med, at vi siger noget mellem sangene, ligesom der også er mulighed for, at vi bytter plads af og til. Og herudover kan vi oplyse, at Carsten også har en hat, ligesom vi har kredset om noget humor, men det er altsammen spekulationer på nuværende tidspunkt”, oplyser De Nattergale, der som sagt beder om ro til lige at sunde sig efter de 20 års pause.

“Det hele er stadig lidt uforståeligt for os, og nu skal vi først til at finde ud af, hvad vi skal gribe og gøre i. Vi har talt om, at sådan et show lidt kan sidestilles med at blive gift: Der skal være noget gammelt, noget nyt og noget uforståeligt. Vi vil nu gå ind i en boks og tænke os godt om” lyder det fra trioen.

De Nattergale
Tilmelding til vores nyhedsbrev