Linie 3 Juleshow 2019

Linie 3 fyldte igen i 2019 spillestederne op til jul med et juleshow. Traditionen blev startet i 2017, hvor de akkompagneret af Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til for at det kan blive jul.

Linie 3 gentog succesen i 2019 og igen bidrog Trine Gadeberg til skønsangen med sin fantastiske stemme ligesom Jan Glæsels populære orkester løftede hele herligheden til himmelske toner.

Det musikalske juleshow blev denne gang krydret med nye sketches og elskede klassikere.

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus. Siden har de lavet en række landsturnerende liveshows som 10 års jubilæumsshow, Hvor er de 2 andre, Linie 3 Show, Rundrejsen 2001, 25 års jubilæumsshow og Linie 3 Live.

I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med Linie 3 Live, som solgte flere end 150.000 billetter til et begejstret publikum. Et ligeledes begejstret anmelderkorps skrev bl.a. ’bedre kan det næppe blive’ (JP), ’Linie 3 er stadig et gennemmusikalsk foretagende’ (EB), ’Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show’ (BT), ’Linie 3 er i den grad tilbage’ (Berl). Sidste år lancerede de så et juleshow der fokuserede på deres enorme musikalske talent. BT var begejstret og kvitterede med overskriften “Linie 3 kan stadig deres shit”.

Tilmelding til vores nyhedsbrev