Juleshowturneen er slut og Linie 3 og Trine holder en velfortjent pause.

Husk at følge Linie 3 på Facebook og få de nyeste opdateringer.

Årets sjoveste juleshow!

Så er Linie 3 klar igen! Denne gang med et flot og sjovt juleshow, hvor den gennemmusikalske trio bl.a. tager nogle af de bedste julesange under kærlig behandling. Linie 3 bliver denne gang smukt akkompagneret af sangerinde Trine Gadeberg og som altid med Jan Glæsels velspillende orkester.

Juleshowet bliver som altid, når man oplever Linie 3, meget mere end musikalsk. Showet byder på en blanding af gamle kendinge og nye sjove julesange krydret med sketches og gensyn med klassiske karakterer. Det bliver uden tvivl årets sjoveste juleshow!

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus. Siden har de lavet en række landsturnerende live-shows som 10 års jubilæumsshow, Hvor er de 2 andre, Linie 3 Show, Rundrejsen 2001, 25 års jubilæumsshow.

I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med Linie 3 Live, som solgte flere end 150.000 billetter til et begejstret publikum. Et ligeledes begejstret anmelderkorps skrev bl.a. ’bedre kan det næppe blive’ (JP), ’Linie 3 er stadig et gennemmusikalsk foretagende’ (EB), ’Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show’ (BT), ’Linie 3 er i den grad tilbage’ (Berl).

Linie 3 Juleshow kommer naturligvis rundt i hele landet. Hele turneplanen kan ses nedenfor.

Følg Linie 3 på Facebook

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev