– den femte absolut sidste afskedsturne

Niels Olsen ▫ Søren Østergaard ▫ Torben Zeller ▫ Søren Hauch-Fausbøll ▫ Claus Bue & Gunner Frøberg

Da Hatten Rundt i vinteren 2013 genopstod og tog på turne rundt i landet, var det kun for at blive genforelsket i deres publikum og deres arbejde på scenen!
Derfor har holdet besluttet, at de simpelthen MÅ af sted igen!

Det startede engang for meget længe siden og enkelte folkepensionister med god langtidshukommelse husker stadig en gruppe gale skuespillere, der under navnet “Så Hatten Passer” huserede på Park Café og senere på danske tv-skærme fra 1990 til 1993.

Efter 2 landsdækkende turnéer skiltes deres veje så, og de fandt hver deres kunstneriske løbebane – én fandt den som wienerbrødsdanser, en anden i reklamer for rugbrød, en tredje i reklamer for bildæk, en fjerde gik ind i Bamse igen, mens en enkelt helt opgav kunsten og blev damefrisør i stedet. Men ingen af dem glemte nogensinde deres trofaste gamle publikum.

Inde bag de reklamebetalte Armani-sæt gemte de alle sammen på søde minder om dengang de var unge og smukke (og fattige) og kunne få mennesker til at le. Når de mødtes til hinandens 60-års fødselsdage svor de, at de snart ville samles igen og spille deres gode gamle show.

Det originale (i mere end én betydning) hold skuespillere består nu som dengang af Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Niels Olsen, Søren Østergaard og Torben Zeller. Domptør og sprechstallmeister er som sædvanlig Gunner Frøberg, og Frans Bak vil som sædvanlig fylde hullerne ud med sine magiske fingre (han er musiker).
Hatten Rundt er også kendt fra deres fremragende julekalender Andersens Julehemmelighed, som i 2012 udkom på dvd og røg direkte nr. 1 på Hitlisten!

Tilmelding til vores nyhedsbrev