Om glæde, om navlestreng, om Stein, om taknemmelighed, om midt-livskrise, om sex, om genfødsel, om indre rumleriller, om nøjes-folket og flashe-folket, om dødspraktik, om Gud, som Finn har mødt (kort).

”LIV” er en slags foredrag.

Der vil forekomme citater af bl.a. Jung, Jesus og Jacob Haugaard.

Finn Nørbygaard:

”Rent arbejdsmæssigt blev 2014 et vendepunkt for mig. Den åre, som i næsten 30 år har forsynet mig med ideer til shows, film og TV, tørrede simpelthen ud. Der kom ikke en eneste dråbe fra mit indre Thyra felt… Heldigvis – i 2015 – oplevede jeg en ny ”boring” – en terapeutisk en af slagsen bl.a. med mit eget program på Radio24syv ”Finnsk Terapi”. Dette program, er sammen med en 6-årig terapeutuddannelse og egen praksis siden 2004, baggrundsstoffet for ”LIV”.

Spørgsmålet, jeg stillede mig selv, lød:  “ku’ man lave et videnbaseret foredrag med psykologisk og terapeutiske temaer, formidlet på en personlig og underholdende måde(?)”

Foredraget henvender sig til folk, som er interesseret i, hvordan vi mennesker er skruet sammen indeni, men med et foredrag på 2 timer kan det naturligvis kun blive et smugkig.

Finn har til lejligheden opfundet et nyt ord ”faktainment”, da foredraget er et forsøg på at forene faktastof med entertainment.

Se også www.FinnLiv.dk

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev