En drøm af en cabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, i nutiden, udi fremtiden – farvet med toner fra den danske filmskat.

Skuespillerinde-ensemblet De Damer tager dig med ind i en verden, hvor kendte melodier får nyt liv, mens guder, kvinder, mænd, kærligheden og selveste demokratiet står for skud. Med inspirationen hentet fra den græske mytologis muser portrætteres kvinden i sit væsen; i sine mange roller som Moderen, Jomfruen, Forføreren, Den Vise, Spiloppen, Den Mærkelige og Ødelæggeren. Samt, Sappho, Antikkens eneste kvindelige digter, af Platon kaldet den dødelige muse.
Måske finder vi svar på livets store spørgsmål såsom; Er stemmeretten en ret vi kan tage for givet i dag? Kan en dag leves uden kærlighed? Hvad er det hun husker? Og glemmer han? Er det nu også den allersidste dans? Og hvad er det egentlig de taler om i en tisse kø? – Alt sammen krydret med masser af musik, humor og stof til eftertanke. – Otte Damer indtager scenen og ét kan afsløres allerede nu: Det bliver helt sikkert Hot Hot!

 

Medvirkende:
De Damer: Jette Sophie Sievertsen, Christine Gaski, Iben Dorner, Tine Gotthelf, Penille Albæk Andersen, Margit Watt-Boolsen, Christina Bech, Nina Marie Birk

Pianist og arrangør: Raivis Zandovskis.
Gæste Arrangører: Xenia Lach Nielsen & Lasse Schmidt.

Instruktion: Mads M. Nielsen
Scenograf: Lisbeth Burian
Dramatiker: Alexandra Moltke Johansen
Fotograf: Karoline Lieberkind
Musik/tekst af bl.a. PH, Børge/Arvid Müller, Sejr Volmer Sørensen, Klaus Rifbjerg, Karen Jønsson, Kai Normann Andersen, Svend Gylmark, Bent Fabricius-Bjerre, Carpark North, Kasper Winding og Martin Brygmann.

 

Forestillingen er produceret i samarbejde med Café Liva – med støtte fra Projektudvalget for Scenekunst under Statens Kunstfond, 3F og Dansk Skuespillerforbund.
Der søges Garantiordningen pr. 01.06.2016

 

Spilletid ca. 2 timer inkl. pause.

 

Facebookside

Tilmelding til vores nyhedsbrev