City Singler er klar med 10-årsjubilæumsshow!

Gammel vin på nye tasker har premiere 19. september 2019 i Glassalen i Tivoli, hvor City Singlerne igen er klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

Nyt koncept! En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows og må derfor trække sig fra scenen i det nye show. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

“City Singler står sammen”, udtrykker Trine Gadeberg. Resten af gruppen samstemmer og forklarer, at de i stedet ændrer på konceptet, så Anne Louise Hassing fortsat kan være med. Showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år, der er gået, siden de første gang optrådte sammen..

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing.

Foto: Anja Ekstrøm Photography

Pressen skrev om det seneste show:

’Jeg synes deres komik er universel’ (BT),

’Som et show der får mennesker til at grine sammen, fremtræder City Singler som en unik Østersøens perle’ (Scenekanten)

’Og vi to pct. mænd? Jo, vi kunne også grine med.’ (Aarhus Stiftstidende)

’Ironisk og lige på’ (Frederiksborg Amts Avis)

City Singlers nye show har premiere i Glassalen 19. september 2019 og drager derefter på turne sep-nov 2019 i resten af landet.

Pressemateriale

Facebookside