Rikke T er uddannet sexolog, parterapeut og coach. Hun underviser på sexologskolen, har folk i individuel og parterapi – og har senest deltaget i De Unge Mødres Drøm, som blev vist på Kanal 4 i foråret 2010. Rikke T holder forskellige foredrag som fx:

Det gode parforhold

13 gode råd til mænd og kvinder om hvordan man bliver en fantastisk kæreste. Hvad kan du selv gøre for at krydre parforholdet – og hvad skal du bestemt lade være med!

Hvad er det egentlig, du siger?

Alt for ofte taler vi forbi hinanden i parforholdet, vi tolker, tænker, vurderer – og ofte tager vi fejl. Denne inspirerende aften har fokus på det, vi siger, og det vi mener!

Mænd og kvinders nydelse

Hvad er det, vi tænder på? Hvorfor virker knapperne forskelligt? Hvorfor er sex så vigtigt? Hvad er mænd og kvinders fantasier?

Arbejdsliv og privatliv

Hvis vi har det godt derhjemme – så trives vi bedre og er en bedre kollega, chef og medarbejder. Dette foredrag handler om, hvordan man stempler ud fra jobbet og ind i parforholdet, og hvordan man undgår at tage sit kærlighedsforhold med på arbejde.

Sexologen og Sextrologen
Danmarks førende sexolog Joan Ørting, går nu i samarbejde med Sextrologen Ursula Stern (Rikke T), og vil i 2011 fortælle danskerne om det gode parforhold og hvordan man holder liv i sexlivet.

Programmet består af 45 minutter med Ursula Stern – 6 hurtige til sexlivet, efterfulgt af en pause og herefter går Joan Ørting på scenen og taler om mænd og kvinder.

Til sidst mødes de to kvinder på scenen til spørgsmål og svar og hvad der ellers falder dem ind.
Foredraget henvender sig til både par eller til en tur med veninderne, og Joan og Ursula har tidligere optrådt sammen i København