Krøll er the grand old man

Foruden at være en suveræn visesanger, er Flemming Krøll idag en af vore mest morsomme og folkekære kunstnere, der efterlader sig en række af latterkaskader i alle sammenhænge.  Publikum ligger ned af grin, når han ruller sig ud med sine modeller af den nordjyske Thorbjørn og gæstearbejderen Achmed – modeller skabt af Flemming Krøll selv.

Han er en mester i Stand-up, sjove revyviser og monologer. Han er en fremragende konferencier og toastmaster.

Lad Flemming Krøll være Deres næste kvalitative og morsomme indslag. Flemming Krøll har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F revyen og fik på få år revyen tilbage som landet næststørste revy. Revyen fik i sommeren 2010 strålende anmeldelser!

Flemming Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC Teatret, Susanne Theils Teater, Gentofte Scene og Folketeatret. Han er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt skrige af grin, når “Thorbjørn er på skitur i Norge” eller til “Truckertræf i Esbjerg”, eller han synger revyvisen om de forsvundne WC-kummeknopper.

Sidste store hit på Krølls lange liste er TV-avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade gæstearbejder Achmed.

Flemming Krølls optræden kan efter ønske være seriøs med visesang eller hylende morsom med en blanding af stand-up, Thorbjørn, sjove revyviser og monologer eller foredraget “Fra kokkeelev til revydirektør”.