AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Zirkus Nemo Jule Galla

Zirkusdirektør Søren Østergaard, skuespilleren Søs Egelind og hele holdet bag er for 3. gang klar til at præsentere en forrygende omgang gallashow med internationale artister og band. Denne gang i julens navn.

"Som altid, når man har med stor kunst at gøre, er det svært at beskrive med få ord. Forsøg blot selv at forklare eksempelvis Eiffeltårnet med få ord: Et virkelig højt tårn i jern som står nede i Paris – og man kan for et beskedent beløb få lov til at gå op i det – nej vel? Eller måske Beethovens 5. symfoni: Noget rigtig, rigtig kønt musik, hvor der både er noget, der går hurtigt, og noget andet, der går langsomt. Og mange fede passager med klaver”.

Gallashowet vil byde på gensyn med en lang række af Søren Østergaards unikke figurer: Bager Jørgen arbejder allerede med opskrifter på klejner og andet julebag – men mon ikke Smadremanden vil være i stand til at tæmme julestemningen lidt?

Søs Egelind har netop overstået årets nytårskoncerter, hvor Søs dirigerede Aalborg Symfoniorkester i en række koncerter, og i et stramt program for resten af 2013 har Søs alligevel skabt plads til Zirkus Nemos univers. Søs og Søren har ikke tidligere arbejdet sammen i Nemo-sammenhænge.

Velkommen til et fantastisk univers af artisteri, musik, gys, et enkelt juletræ og ikke mindst: Søren Østergaard, Søs Egelind, artister og band.

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017