AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Sexologen og Sextrologen


Danmarks førende sexolog Joan Ørting, går nu i samarbejde med Sextrologen Ursula Stern, og vil i 2011 fortælle danskerne om det gode parforhold og hvordan man holder liv i sexlivet.

 
Foredraget Villa, Volvo og Vovse - men hvad med sexlivet - sætter fokus på kommunikation og sex, den modige mand og den åbne kvinde, gode og direkte råd til hvordan man får det sjovere i sengen og hvordan man bliver en endnu bedre partner. Hvad vil mænd have, hvad vil kvinder have? Hvad skal der til for at jeg føler mig elsket og respekteret? Disse og mange flere spørgsmål vil blive besvaret under det 2 timer lange foredrag, hvor Joan Ørting og Ursula Stern på hver deres særlige måde giver danskerne inspiration og brugbare værktøjer.


Programmet består af 45 minutter med Ursula Stern – 6 hurtige til sexlivet, og herefter går Joan Ørting på scenen og taler om mænd og kvinder.


Til sidst mødes de 2 kvinder på scenen til spørgsmål og svar og hvad der ellers falder dem ind.
Foredraget henvender sig til både par eller til en tur med veninderne. Joan og Ursula har tidligere optrådt sammen i København.

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017