AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Specialklassen

Specialklassen har siden deres folkelige debut i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen, åbnet døren til en glemt genre. Impro Comedy var ikke noget der var almindeligt kendt, men med Specialklassens optrædener på både Comedy Zoo og Bremen teater, og på tv med både Casper Christensen og Lars Hjortshøj, samt deres eget program, Hotel Zimmerfrei, på DR2, er improgrupper rundt om i Danmark begyndt at se dagens lys. Du aner ikke hvad der kommer til at ske - og det gør vi heller ikke.

 

Specialklassen Eksperimenterer leger, udfordrer, og udforsker nye veje med impro comedy. Outrageous crazy impro, som vi beder om jeres hjælp til at finpudse og forfine undervejs.

 

Specialklassen kan bookes til private, firmaarrangementer og til offentlige arrangementer og er et sikkert valg til anderledes, sjov og nyskabende underholdning. For pokker, hvor vil de gerne optræde for jer!

 

Specialklassen kan ligeledes bookes som konferenciers, teambuilding, workshops, mm!

 

For mere info se Specialklassen.dk eller Facebook.com/specialklassen

 

Ja, også på engelsk!

Specialklassen is available for corporate, private and public events. It’s a safe choice for a different and innovative entertainment. Book us! We would love to entertain you!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017