AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Søren Østergaard

Fra skolebænken til cirkusteltet!

Søren Østergaard – skuespiller, komiker, instruktør, cirkusdirektør – ja, sådan kan man blive ved, viften er bred og lysten til mere er stor!

Siden barnsben drømte Søren Østergaard om et liv på de skrå brædder! Og drømmen blev meget tidligt realiseret! Søren Østergaard var ganske ung da han slog igennem som skuespiller og komiker.

Hr. Østergaard har nu mere end 30 års erfaring på bagen. Han har givet os uforglemmelige karakterer som Gas- & vandmesteren, Bager-Jørgen og Smadre-Manden.

Årene er gået, men der har aldrig været tvivl: Søren Østergaard er en dygtig, alsidig skuespiller, der gennem hele sin karriere har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen.

Søren har medvirket i et utal af reklamefilm & spillefilm, serier, teaterforestillinger. Han har bygget et cirkus op fra bunden – Zirkus Nemo – der gang på gang har taget Danmark og anmeldere med storm!

Men Søren Østergaards interesser spænder videre end som så. Udover sin store passion for poesi og cirkus banker hans hjerte også for biler, jagt, cykler, legetøj, vin og Italien. Får han først lov at fortælle, er han ikke til at stoppe igen.

Søren Østergaard kan fortælle om næsten alt – med hele kroppen! Han fortæller med så stor livsglæde og indlevelse, at man sidder måbende (og meget klogere) tilbage.

Søren Østergaards skæve humor og gakkede facon har en helt speciel plads i de flestes hjerter!
Han har for længst slået sit navn fast i Danmark, han er en af landets sjoveste mænd!

Oplev Søren Østergaard i et helt nyt og meget underholdende foredrag – om løst og fast; alt og intet – men nok mest om Sørens eget liv fra skoleelev til cirkusdirektør – og alt det der kommer ind imellem.

 

 

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017