AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Søren Hauch-Fausbøll

Han er kendt som tv's Bamse, Familien Andersens (og hele Danmarks) Putte

- men ikke mindst som en af teatrets og filmens mest alsidige skuespillere ...der er plads til både alvor og humor.

Især publikum på Betty Nansen Teatret har kunnet nyde hans talent - "Alice i Underverden" (1997-98), "Billedmagerne" (1998-99) og "Søstrene" (2001).
Landets sommerrevyer er heller ikke gået hans næse forbi - Hjørring Revyen blev prøvet, men Søren satte sin lid til Bornholmer Revyen - og han holder meget af at gæste øen hver sommer.

Hans kærlighed til det bornholmske kom ydermere til udtryk på det store lærred i "Bornholms Stemme" (1999) - men også "Skat Det Er Din Tur" (1997) og dogmefilmen "Et Rigtigt Menneske" (2001) har ladet Søren Hauch-Fausbøll vise sit talent.

Det humoristiske bliver dyrket i hans medvirken blandt andre tossede skuespillere i Hatten Rundt - improvisationsteatret, der har opnået succes på landsturne såvel som på tv.

Søren Hauch-Fausbøll er oftest set sammen med andre skuespillere - men nu er han klar til at gå solo. Han har dog valgt at tage pianist med - "…for musik skal der til!!!".

Søren har en utrolig evne til indtage figurer med liv og sjæl - OG KROP - for kroppen har sit eget sprog for Søren Hauch-Fausbøll.

Hans fægtende arme og ben har deres eget liv, som han understøtter med sin dybe baryton stemme.

Så hvad han lige præcis finder på at underholde med er ikke til at sige - fra opera til volapyk - men han er god… rigtig god!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017