AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Rikke T

Rikke T er uddannet sexolog, parterapeut og coach. Hun underviser på sexologskolen, har folk i individuel og parterapi - og har senest deltaget i De Unge Mødres Drøm, som blev vist på Kanal 4 i foråret 2010. Rikke T holder forskellige foredrag som fx:

 

Det gode parforhold

13 gode råd til mænd og kvinder om hvordan man bliver en fantastisk kæreste. Hvad kan du selv gøre for at krydre parforholdet - og hvad skal du bestemt lade være med!  

 

Hvad er det egentlig, du siger?

Alt for ofte taler vi forbi hinanden i parforholdet, vi tolker, tænker, vurderer - og ofte tager vi fejl. Denne inspirerende aften har fokus på det, vi siger, og det vi mener!

 

Mænd og kvinders nydelse

Hvad er det, vi tænder på? Hvorfor virker knapperne forskelligt? Hvorfor er sex så vigtigt? Hvad er mænd og kvinders fantasier?

 

Arbejdsliv og privatliv

Hvis vi har det godt derhjemme - så trives vi bedre og er en bedre kollega, chef og medarbejder. Dette foredrag handler om, hvordan man stempler ud fra jobbet og ind i parforholdet, og hvordan man undgår at tage sit kærlighedsforhold med på arbejde.

 

Sexologen og Sextrologen 
Danmarks førende sexolog Joan Ørting, går nu i samarbejde med Sextrologen Ursula Stern (Rikke T), og vil i 2011 fortælle danskerne om det gode parforhold og hvordan man holder liv i sexlivet.

Programmet består af 45 minutter med Ursula Stern – 6 hurtige til sexlivet, efterfulgt af en pause og herefter går Joan Ørting på scenen og taler om mænd og kvinder.

Til sidst mødes de to kvinder på scenen til spørgsmål og svar og hvad der ellers falder dem ind.
Foredraget henvender sig til både par eller til en tur med veninderne, og Joan og Ursula har tidligere optrådt sammen i København.

 

Book et foredrag med Rikke T nu!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017