AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.
Fotograf MEW.dk

Povl Erik Carstensen


Povl Erik Carstensen er en af Danmarks mest rutinerede stand up komikere, og siden stand uppens start i Danmark i begyndelsen af 90’erne har han leveret underholdningen ved tusinder af optrædener til alle former for firma- og privatfester, m.m.

Povls humor er underfundig men skarp, og rammer meget bredt til alle aldersgrupper. Han tilpasser gerne sit show til den enkelte begivenhed.


Sagt om Povl Erik Carstensen: ”Dybt begavet komik og timing.” (Berlingske Tidende, 9/7/05).

Povl optræder desuden gerne på engelsk.

Foredraget Kunsten at være lykkelig

I Kunsten at være lykkelig tager Povl udgangspunkt i sin stand up. Han kommer ind på blandt andet Dalai Lamas tanker om lykke, og giver sit helt eget bud på en matematisk formel for lykke.
Et morsomt, meget underholdende og tankevækkende foredrag til alle former for lejligheder.

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017