AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Peter Kær

Peter som konferencier

Peter Kær har med sine mange års erfaringer inden for radio og tv udviklet "konferencier-genet".
Det kræver sin mand at være tv- og radiovært. Man er "på" og skal forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald.
Peter Kær tænker hurtigt, glider ind i selskabet som en af gæsterne og er lige præcis sådan en, man gerne vil have med til bords.
Med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter aftenen til noget helt specielt; gæsterne går fra festen med følelsen af at have været i rigtig godt selskab!
Peter Kær møder altid velforberedt op - og han ved, fra det øjeblik han går på scenen, lige så meget om arrangementet som værten.

Peter har ofte konferencieropgaver - i alle afskygninger; han har tidligere haft opgaver for SAS, Super Brugsen, Årets Arnold, IFPI Grammy Uddeling, Post Danmark, PriceWaterhouseCoopers, Toyota, Midtfynsfestivalen, PBS, m.fl.

Peter som entertainer

Peter Kær er og bliver underholder. Dette har han gennem sin karriere forelagt publikum - først sammen med Michael Carøe og Mads Keiser i trioen "Plat" (1981-1996), siden som solist i bl.a. "Hyldest Til Hulemanden".

Han kan tale i en lind strøm om dit - eller i hvert fald din nabos - privatliv. Så godt og så underholdende, at man får helt ondt af grin. På en drenget og charmerende måde indtager han publikums hjerter.

Lidt mere om Peter

Det er dog ikke kun live, man har oplevet Peter Kær. Radio og tv har spillet en stor rolle i hans karriere. Først som ophavsmand til landeplagen "Brian Igen Igen" (radiosatiren på DR P3, 1989-1993). Satiren skulle udøves meget
mere; tv blev hans næste mål: "TV-PIL - manden med pilen gennem hovedet" (DR, 1992-1997), "Den gode, den onde og den virk'li' sjove" (1991) og "Mere sport om lidt" (TV2, 1993).
Peter Kærs ansigt blev for alvor kendt, da han tonede frem på tv som studievært i hhv. "Mandagschancen" (TV2, 1995-96), "Kærs Køkken" (DR, 1997), "Lystløgnerne" (DR, 1998), "Kærs Underværker" (TV2, 1999) og "Hvem Vil Være Millionær?" (TV2, 1999-2000), det samfundssatiriske program "Parlamentet" på TV3 (2003), Hit med sangen (DR).

Peter Kær kan bookes til mange typer events og arrangementer, f.eks. konferencer, firmaarrangementer og lign. Han mestrer at føre publikum sikkert og underholdende gennem arrangementet, blandt andet ved hjælp af sin helt egen "interviewstil".

Book nu!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017