AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Om Agenzy...

Alt kan lade sig gøre - vi er leveringsdygtige i alle kategorier, til alle lejligheder og til alle priser.
Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige til netop dit arrangement.

Agenzy har management på/solorepræsentation af nogle af Danmarks største kunstnere, bl.a. Niels Olsen, Søren Østergaard, Peter Kær, Søren Hauch-Fausbøll, Sonja Oppenhagen, Henrik Koefoed.

Vi står bag succeser som Zirkus Nemo, Ørkenens Sønner, Tivoli Show 2000, Hatten Rundt, Finn Nørbygård: Finn & Co, Søren Pilmark – Close Up, Zirkus Nemo Store Galla Show, Cirkus Montebello, Mr Nice Guy, Finn & Jacob.

Gennem vores store erfaring med turneproduktioner med de største entertainere i Danmark har vi et virkelig godt kendskab til kunstnerne og deres forskellige kunnen. Vi har et tæt samarbejde med langt de fleste.

Vi garanterer vores kunder en altid professionel ekspertise og rådgivning, hvad enten det drejer sig om koncerter, showproduktioner, kongresser, kampagner eller lignende større/mindre arrangementer, som kræver professionel planlægning og afvikling.

Vores force er et stort netværk - professionalisme, entusiasme og et højt serviceniveau.

• Booking
• Management
• Events
• Firmafester
• Koncerter
• Turneer

Vi er med fra idé til afvikling og vil sikre, at netop dit arrangement gennemføres til din og dine gæsters fulde tilfredshed. Vi arbejder i kulissen, mens du kan koncentrere dig om dine gæster.
Agenzys forcer er, at vi

• magter den store, langsigtede planlægning
• forstår at holde mange bolde i luften på én gang
• har en stor kontaktflade til kunstnere, medier, teknikere etc.
• tænker utraditionelt – og lidt jysk!
• kan styre store som små produktioner og til enhver tid få et flot resultat ud af det

Gør dit arrangement bedre og anderledes end de andres - kundearrangement, produktlancering, kick-off møde, generalforsamling, jubilæum, firmafest. Agenzy har idéer, temaer, kunstnere, venues - ikke to arrangementer er ens.

Kontakt os nu!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017