AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.
Niels Olsen
Fotograf Steen Brogaard

Niels Olsen

Danmarks største komiker!

Niels Olsen er gennem de sidste årtier blevet folkeeje.

De fleste voksne er stødt på ham; også op til flere gange! Han er set sammen med resten af Ørkenens Sønner, i Cirkusrevyen, i Fiskecirklens tv-reklamer og ikke mindst i diverse film, den nok mest kendte er Den eneste ene.

Børnene kender ham som den kærlige, venlige lidt forvirret familiefar i de ”nye” Far til fire.

Talentet er stort og mimikken endnu større!

Niels Olsen forstår virkelig at give liv til scenen. Hans fantastiske mimik får i sig selv folk til, at falde ned af stolene af grin. Man ved aldrig, hvor man har ham – hans gummiansigt har mange facetter. Det er et af hans kendetegn, som efterlader publikum skrælgrinene og meget imponeret tilbage.

Niels Olsen er utrolig musikalsk og hans tekster er fabelagtige. Og han har en charme, der tillader ham at synge tekster, vi andre kun tør tænke.

Han er kort sagt én af Danmarks morsomste mænd!!

En aften i hans selskab og man er garanteret en utrolig underholdene aften! – Det er ikke til at tage fejl af.. Så pas på! - mavekramper og store grin er garanteret!


Book Niels Olsen nu!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017