AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Mette Lisby

Danmarks komikerdronning!

 

Siden Mette Lisby bragede igennem lydmuren har hun etableret sig som en af Danmarks absolut sjoveste og mest markante kvindelige standuppere. Hun formåede fra starten at overføre sin intelligente stand up stil til tv-skærmen hvor hun mestrer både satire og skarpe hverdags iagttagelser og Mette formåede om nogen at løfte det snævre stand up begreb ud til en voksen målgruppe.

 

Mette er på absolut hjemmebane på scenen, tilbage i den velkendte, skarpe og charmende form, når hun tager emner som alle danskere genkender, under kærlig og ærlig behandling.

 

Mette Lisby leverer elegant, varm og begavet underholdning og hendes humoristiske træfsikkerhed er ganske enkelt eminent. Hun løfter hverdagens småting - om det er det at samle en havegrill eller at spørge fremmede om vej på gaden – op til nye humoristiske højder, og genkendeligheden strømmer gennem salen når Mette vender hverdagen på hovedet.

 

Mettes evne til at grine af sig selv fornægter sig ikke og publikum griner også genkendende når Mette tager fat på emner som sports-ivrige Facebook-brugere, selvsiddende strømper, swingers, Pythagoras, forældres ambitiøse valg af navne til deres poder, den nye karakterskala med meget mere.

 

En aften med Mette Lisby er en glad, varm oplevelse, der minder os allesammen om alt det, der er sjovt ved os selv og hinanden.

 

Ja, også på engelsk:
Med sin årelange internationale erfaring som komiker er Mette ganske enkelt Danmarks bedste bud på en engelsktalende komiker.
 

Book Mette Lisby nu - standup/comedy/konferencier!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017