AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.
 
Chili John
Oplev rock-kokken CHILI JOHN RASMUSSEN til en krydret aften. Chili John har i mange år lavet mad til store danske rocknavne - og er fuld af gode historier om livet på landevejen!
Mads Keiser
Mads Keiser har gennem mange år arbejdet med blandingen af stand-up-comedy, og videnskab.
Mette Lisby
Peter Kær
Peter Kær kan bookes til mange typer events og arrangementer, f.eks. konferencer, firmaarrangementer og lign.
Povl Erik Carstensen
Povl Erik Carstensen er en af Danmarks mest rutinerede stand up komikere, og siden stand uppens start i Danmark i begyndelsen af 90’erne har han leveret underholdningen ved tusinder af optrædener til alle former for firma- og privatfester, m.m.
Rikke T
Rikke T er uddannet sexolog, parterapeut og coach. Hun underviser på sexologskolen, har folk i individuel og parterapi - og har senest deltaget i De Unge Mødres Drøm, som blev vist på Kanal 4 i foråret 2010.
Specialklassen
De er ubetinget de bedste til de, de gør - impro comedy på meget højt plan!
Søren Østergaard
Fra skolebænken til cirkusteltet!
Søren Østergaard – skuespiller, komiker, instruktør, cirkusdirektør – ja, sådan kan man blive ved, viften er bred og lysten til mere er stor!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017