AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Flemming Krøll

Flemming Krøll har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F revyen og fik på få år revyen tilbage som landet næststørste revy. Revyen fik i sommeren 2010 strålende anmeldelser!

Flemming Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC Teatret, Susanne Theils Teater, Gentofte Scene og Folketeatret. Han er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt skrige af grin, når "Thorbjørn er på skitur i Norge" eller til "Truckertræf i Esbjerg", eller han synger revyvisen om de forsvundne WC-kummeknopper.

 

Sidste store hit på Krølls lange liste er TV-avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade gæstearbejder Achmed.

 

Flemming Krølls optræden kan efter ønske være seriøs med visesang eller hylende morsom med en blanding af stand-up, Thorbjørn, sjove revyviser og monologer eller foredraget "Fra kokkeelev til revydirektør".

 

Book Flemming Krøll nu!

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017