AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Far Til Fire Musicalen: Til Julebal i Nisseland

Musical-versionen af Far til Fire tager sit udgangspunkt i Kaj Engholms oprindelige tegneseries lidt naive, gammeldags verden af i går. Ikke med nogen præcis tidsangivelse – men nok lidt nærmere 50erne end vores egen tid. Vi er således i en noget anden verden end de nye film i serien, hvor universet er blevet moderniseret og ført frem til i dag. Musicalen tager tilbage ved udgangspunktet – dengang julen altid var hvid og børn næsten ikke var forkælede…
Det er sommer, det er sol og det er søndag de fleste dage om ugen. Lille Per glæder sig – som alle raske drenge – til jul. Men snart trækker mørke skyer ind over Blomstervænget. Den lille familie og ikke mindst børnene er pludselig tvunget til at kæmpe for alt hvad de har kært, hvis det igen skal lugte brunt og brændt omkring dem. Det vil kræve et voldsomt opbud af barnlig opfindsomhed, snilde, mod og ikke mindst et utal af sange. Vil det lykkes Mie, Ole og Lille-Per at redde julen, fars ære og familiens eksistensgrundlag? Vil Søs få sin Peter? Og vil Onkel Anders få realiseret sin hemmelige drøm om én gang at være julemand? Få svarene, når tæppet går for forestillingen…

Medvirkende: Niels Olsen, Finn Nielsen, Jeanne Boel, Kristine Yde m.fl. Instruktion: Joy-Maria Frederiksen. Kapelmester Joakim Pedersen.


Se mere på TilJulebalINisseland.dk eller Facebook

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017