AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Chili John

Oplev rock-kokken CHILI JOHN RASMUSSEN til en krydret aften

Som noget helt nyt kan Danmarks rock-kok nr 1 nu engageres som kok og inspirator i forskellige sammenhænge, hvor han fortæller om sit liv som kok for danske og internationale stjerner og samtidig giver madtips – eller hvad med også at lade Chili John stå for madlavningen til arrangementet i samarbejde med jeres egen kantine?

Chili John har således gennem mange år været tæt på underholdningsverdenen, og har ofte fungeret som det faste og hyggelige holdepunkt i en ellers stresset situation. Chili John har været manden der kunne skaffe det umulige og kreere den mest utrolige middag til selv de mest kræsne stjerner.

Således har Chili John lavet mad til danske kunstnere som: Thomas Helmig, Aqua, Pallesen & Pilmark, Gnags, Jette Torp, TV2, Henning Stærk, D:A:D, Finn Nørbygård m.fl. Og fra den internationale scene finder vi navne som Elton John, Beach Boys, Bob Dylan, Björk, Wet Wet Wet, Ray Charles, Faith No More og mange flere.

På den måde har Chili John naturligvis opbygget en utrolig stor viden om madlavning, men han er ligeledes blevet indehaver af en kæmpe bunke anekdoter og spændende historier fra livet blandt stjernerne.

Chili John kan således engageres på følgende måder:

  1. Inspirationsaften. Chili John står for madlavningen sammen med jeres eget kantinepersonale – evt. som en temaaften for studerende og / eller personale, hvor maden præsenteres og krydres med lidt skrøner fra det virkelige liv. Indkøb aftales med kantinelederen.
  2. Fordøjelig teambuilding – En udfordring til personalet. Chili John instruerer jer i at lave mad, som var det til en rockfestival, hvor der er deadline for serveringen – men I spiser selv maden. Chili John organiserer indkøb, supplering af remedier, sørger for opskrifter og rådgivning – men er også ind("slave")pisker undervejs. I finder rammerne – men lad os først tage en snak om hvor og hvordan. Kan kombineres med øl– eller vinsmagning. Max 40 personer.
  3. En aften i køkkenet med Chili John – en eksklusiv køkkenskole. Udvid jeres madunivers og lær nogle tricks og genveje til det globale køkken. Aftenens forløb og indkøb planlægges i samarbejde med Chili John. Beregnet for mindre madklubber – max 20 personer.
  4. 40 minutter med madtips, oplevelser og røverhistorier fra mange år som musikbranchens foretrukne mad-guru. Hvad enten det drejer sig om at servere middag i en 3 måneders indspilningsperiode i et pladestudie, at have varm mad klar næsten 24 timer i døgnet til musikerne på en festival eller sørge for bespisning af flere hundrede personer til en rockkoncert i Parken – ja, så har Chili John været der og gjort maden mindeværdig.

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017