AGENZY ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
T 33 32 72 42
agenzy@agenzy.dk
e-mail send til facebook

management,
booking & show

Vi koncentrerer os meget om relativt få kunstnere, og ved at tilbyde netop den samarbejdsform som passer til den enkelte kunstner og / eller kunde – om det så er et samarbejde om et konkret projekt eller den helt store, altomfattende managementaftale.

Agenzy varetager en lang række funktioner indenfor shows, underholdning, events, turnevirksomhed, kunstnerformidling, firmaarrangementer, etc.

Vores kernekompetencer ligger indenfor shows/teater og turne overalt i Danmark. Hertil kommer erfaring med udarbejdelse af kontrakter vedr filmoptagelse, elektroniske udgivelser, reklamefilm, etc. Vi varetager management for udvalgte kunstnere.

Endelig optager kunstnerformidling til lukkede arrangementer, generalforsamling, kundepleje, firmafester en stor del af vores tid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om kommende arrangementer.

Annette Heick

Til trods for sin unge alder har Annette mangfoldig erfaring i dansk showbizz.

Annette Heick er en arbejdsbi og sidder nødig stille - hun har det bedst med mange bolde i luften.

Annette er netop nu aktuel i Han, Hun og Haven, der har over 800.000 seere i gennemsnit. Annette Heick har været tilrettelægger på DR tv og har produceret portrætprogrammer med store internationale kunstnere som Ricky Martin og Robbie Williams. I 3 år var hun reporter i TV2's "Go'morgen Danmark".

Ud over det journalistiske aspekt kan Annette Heick både synge og agere. Hun har sunget og danset sig igennem 152 forestillinger af "Sound of Music" og har medvirket i "Lang fra Las Vegas" på TV-2 Zulu.

Temaerne og medspillerne i hendes optræden er mange - "Romantic Evening" med pianist Søren Sebber Larsen - Kai Normann Andersen sange og fortællinger ligeledes med Søren Sebber Larsen (trio), "Bertel og Annette Show" med komikeren Bertel Abildgaard.

Annette Heick behersker dansk, engelsk, tysk, fransk og (til dels!) svensk - hun benytter gerne sprogkundskaberne som konferencier, ordstyrer, til kick-off arrangementer, generalforsamlinger, etc.

Annette Heick bookes som konferencier og eller som musikalsk indslag og målretter sine opgaver efter kundens ønsker.

Varighed afhængig af arrangementet.

Ørkenens Sønner

Een gang til for prins Knud - dvd'en udkommer 11. november!

City Singler - Taget på sengen

City Singlers turne er slut for denne gang.

Stik mig en muse

En drøm af en musikforestilling! Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Linie 3 Julekoncert 2017

Linie 3 Julekoncert 2017